WAMPLITÚDÓ - Pergő látványkockák a WAMP-on

2009. november 15.
Gödör Klub
10.00-18.00 óráig

Itt az ideje, hogy a sokak által alulértékelt november visszakapja patinás fényét! Számos láthatatlan designértéke van ugyanis az ősz utolsó hónapjának: lehetővé teszi a téli kiegészítők hordását, az első dérrel beérik az egyik legdesignosabb magyar gyümölcs, a naspolya, a novemberi zimankó pedig esztétikumban gazdag filmek megtekintésére csábít. A novemberi WAMP ezért a mozgókép jegyében jelentkezik: Szofita jóvoltából egész nap animációs filmvetítés várunk minden kedves WAMPolót, hogy dinamikus, színes látványvilág feledtesse a kinti szürkeséget.

Fontos novemberi változás, hogy a design piac visszatér jól megszokott téli rezidenciájára, a Gödör klubba, ahol a legkiválóbb magyar designerek várják a látogatókat.

 

Programok

Egész nap: animációs vetítés by Szofita.

Szofita, azaz Tari Zsófi a MOME animáció szakos hallgatója; a filmekben előforduló design és látványvilág megalkotása foglalkoztatja, de gyűrűket is készít, fantáziadús munkái a WAMP-on is kaphatók. Ahogy egy interjúban mondta, számára „egy gyűrű készítése nem más, mint a filmes látványvilág megalkotásának legkisebb formája”. A novemberi WAMP-on egyszerre kicsiben és nagyban is meg lehet nézni, mit is gondol minderről.

 

 

 

Egész nap gyereksarok a NOHA Stúdió és Alkotóműhely szervezésében.

Hangulatmester: Dj Keyser

DJ Keyser, azaz Mozsik Tibor a Crate Soul Brothers formáció egyik tagja. Állandó DJ partnerével, Shurikennel kifejtett munkásságát csütörtökönként a Tilos Rádióban lehet nyomon követni. A legkülönfélébb műfajokat - elsősorban jazz, funk, soul, afrobeat, latin jazz, brazil – ötvöznek új elektronikus zenékkel. DJ Keyser külföldi vendégszereplései során sok híres DJ-vel játszott együtt, ilyen például Gilles Peterson, Patrick Forge, DJ Vadim, Nicola Conte vagy Nickodemus.

 

Ismét hónap designerei!


Ismét itt vannak a hónap designerei: az októberi WAMPon két frissdiplomás a Finlandia különdíjában részesült, ők Strohner Márton designer és Esztány István iparművész designer. További infó a hónap embereiről a WAMP honlapon: hogy ne csak a munkáik beszéljenek róluk, hanem ők maguk is.

 

 

 

WAMP Webshop:
Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja a következőig, annak az egyre bővülő webpiac a megoldás! Egyre több WAMPos designer és művész terméke vásárolható meg a folyamatosan frissülő online áruházunkban!

Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu

Partnereink