WAMP-kaland brazil ritmusokra

WAMP KALAND

2009 augusztus 16.
11:00 – 19:00
Erzsébet tér

A kaland jegyében jelentkezik a nyár utolsó WAMP-ja, ahol a designpiac a szokásos vásárán túl egy utazós-repülős designversenyt lát vendégül.

Az augusztusi WAMP-on mutatják be azt a húsz pályaművet, amelyek bejutottak a KLM Holland Királyi Légitársaság fennállásának 90. évfordulójára rendezett Koffer Art nevű designpályázat döntőjébe. Húsz ügyes és ötletgazdag művész egy-egy bőrönd felhasználásával a legkülönbözőbb művészeti ágakban mutatja be, hogy mi mindenre inspirálhat a repülés, a bőrönd és messzi városok kombinációja. Videoinstallációk, interaktív alkotások és egyéb műtárgyak formájában jelenik meg az utazás nyújtotta kaland.

A kiállítás augusztus 16-án a WAMP-on startol, majd street gallery formában mozdul tovább 20 budapesti belvárosi utazási iroda kirakatába, ahol szeptember végéig lehet őket megtekinteni.

A győztesekről négyfős szakmai zsűri dönt, amelynek tagjai:

  • dr. Virág Judit galériatulajdonos és művészettörténész
  • Losonczi Áron a fényáteresztő beton feltalálásáról világhíres építészmérnök, Magyarország idei designnagykövete
  • Novák Péter zenész, műsorvezető, polihisztor
  • Giene Steenman special guest, aki hosszú éveken át a Humanoid műhelyének volt oszlopos tagja, jelenleg intermédia szakon tanít a neves Gerrit Rietveld Akadémián Amszerdamban.

A zsűri döntése mellett közönségszavazáson bárki leadhatja voksát kedvencére.
További infó: http://www.kofferart.com/

Programok:
Designpiac egész nap
11:00 Koffer Art megnyitó és eredményhirdetés

Koffer Art kiállítás egész nap
Egész nap gyereksarok a NOHA Stúdió és Alkotóműhely szervezésében.
http://nohastudio.hu/

Hangulatmester:
DJ Weyer, a latin-amerikai földrész zenéinek nagy tudora, a Tilos Rádióban illetve számos brazil bulin bizonyította már rátermettségét, ezúttal a WAMP közönségét szórakoztatja bossa novából és más kellemes brazil ritmusokból álló nyári szettjével.

WAMP Webshop: Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, annak itt az egyre bővülő webpiac! Hónapról-hónapra nő az online áruházunkban kapható WAMP-os designerek alkotásainak kínálata! Érdemes tehát ráparkolni az egérrel az alul látható linkre!
shop.wamp.hu

A WAMP-ra a belépés ingyenes!
Mindenkit szeretettel várunk!
További infó a rendszeresen frissülő WAMP honlapon: http://www.wamp.hu/

Partnereink