WAMP – Föld Napja


2009. április 19.
Erzsébet tér 11:00-19:00



A WAMP egy héttel húsvét után, április 19-én, a Föld Napjához kapcsolódva, a Critical Mass felvonulással egy napon jelentkezik. A jeles ünnep alkalmából középpontban a bicikli és a recycling.

A kutya mellett a bicikli a modern városlakó legjobb barátja, megérdemli hát, hogy a szezon kezdetén különös gonddal forduljunk felé. Az áprilisi WAMP biciklis stílustanácsadással és sok más kerékpáros extrával vár minden kedves látogatót.

 

Programok:

Egész napos biciklisarok: Biciklistyling sok kiegészítővel, biciklis kütyük és bicikliszerelési tanácsadás. Utóbbit ráadásul nők tartják nőknek, akik elmondják, mit kell tenni, ha leesik a lánc, elszakad a fék, kattog a küllő, vagy hogyan kell nőiesen megúszni, hogy talpig olajosak legyünk.

Bringaszervíz: A depóban lelkes szerelők a felvonulás során elfáradt és javításra szoruló bicikliket szívesen átvizsgálják és persze meg is szerelik.

Bicajtörténeti kiállítás

K(re)álda néven a Recycling Szövetség workshopot szervez újrahasznosítás témában a Hints, a Recycling Mission Hungary, a Cellux csoport és a Retextil Alapítvány közreműködésével. Mindezeken kívül természetesen egész nap működik az egyedi és legújabb termékeket felvonultató design piac, ahol lesznek még: 

Forró és hideg koktélokMuskotál Dénes: Fülbevaló bicikligumi belsőből és fagolyóból
Design könyvstand

Zenefelelős: Dj Crix

 

Továbbra is érdemes hetente a wamp.hu-ra klikkelni, január óta ugyanis folyamatosan áramolnak oldalunkra az olyan hírek, amelyek a WAMP-hoz, a designhoz kapcsolódnak vagy valamiért fontosak nekünk. És mint ígértük, minden hónapban részletesen bemutatunk egy WAMP-os designert is, hogy ne csak a munkái beszéljenek róla, hanem ő maga is. 

Webshop:

Február közepétől üzemel a WAMP online webpiaca! Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, számos designer és művész termékét megvásárolhatja online!


www.shop.wamp.hu


Mindenkit (bicikliket is) szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!


www.wamp.hu


Partnereink