WAMP – A csábítás művészete

2009. március 8.

Gödör Klub 10.00-18.00


Nem kell valakinek igazi vampnak, azaz hideg, számító és erotikus kisugárzását kihasználó nőnek lennie, hogy megengedjen magának egy kis kényeztetést. Ehhez csupa kellemes, a női léleknek imponáló programmal készülünk a nők ünnepének alkalmából: előadás és tippek Magyarország egyetlen parfümőrétől, smink-, haj- és stílustanácsadás és egy fantasztikus női DJ. Mindez természetesen a legújabb színvonalas magyar designtermékek társaságában.

Program

  • Parfüm show: Zólyomi Zsolt, a nemzetközileg elismert és jelenleg egyetlen magyar parfümőr egyedi show keretében a tavasz legszexibb női illatairól, különböző intim illatosítási szokásokról és erotikus/erotizáló, egzotikus alapanyagokról tart előadást a nap során két alkalommal. Továbbá helyben megszagolhatók a világ legizgalmasabb niche parfümmárkáinak, különleges manufaktúráinak és a legjobb parfümőreinek parfümkülönlegességei. Zólyomi Zsolt illatfelismerő játékkal is meglep bennünket, amely során a legjobb megfejtők különleges ajándékokat nyerhetnek. A fődíj pedig egy egyénre szabott személyes parfümtanácsadás!
    Bemutatók: 11.00 és 16.00 órakor magyar és angol nyelven.

    www.leparfum.hu

 

  • Szépségsarok: a KREA Kortárs Művészeti Iskola stylistpalántái kényeztetik az érdeklődőket és adnak tanácsot egyebek mellett öltözködés, smink, hajápolás és más hasonszőrű témában. (Stáb: Dóra Kriszti, Molnár Anikó, Muzsik Edina)

    www.kreaiskola.hu

Fotó: Kaintz Regina

  • Pagony gyereksarok: megújul a WAMP gyermekprogramja a gyerekirodalomban utazó Pagony szervezésében. A foglalkozásokat az Aranyvackor díjas Gévai Csilla könyvillusztrátor vezeti, aki nemcsak rajzolni, hanem énekelni is szeret, és készen áll arra, hogy megmozgassa a gyerekek fantáziáját!
    Mesedélelőtt és Mesedélután: délelőtt 11-től 12-ig és délután 4-től 5-ig 

    www.pagony.hu

 

  • Könyvstand design és divat könyvekkel.


  • Egész nap koktélbár alkoholos és alkoholmentes koktélokkal forró és hideg verzióban is.


Fotó: Gera NoémiHangulatmesternő: DJ Mira

Mira zenei pályafutását klasszikus zongoristaként kezdte. 2002-ben váratlanul élőben kellett sugároznia az egyik rádió stúdiójából, ezzel meg is kezdődött DJ-karrierje. Az elektronikus zenei bulik gyakori vendége, Magyarországon kívül olyan egzotikus helyeken is pakolgatott, mint Brazília vagy Litvánia. Saját bevallása szerint breakbeat, minimal, progressive, heavy, electro, house stílusokban utazik, és egyre több saját zenét is ír. Korábban már volt a WAMP vendége, márciusban visszatér, vasárnap 14.00-18.00-ig hallható.

www.myspace.com/mirajoo

Lakástrend

A WAMP különkiadással készül a Lakástrend kiállításra a Műcsarnokban március 5-8-ig, ahol egy egész teremben mutat betekintést a WAMP-on kiállító művészek válogatott munkáiból. 

www.lakastrend.hu

WAMP Webshop: Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, annak mostantól itt a várva várt lehetőség, számos designer és művész terméke megvásárolható a folyamatosan frissülő webpiacon!

shop.wamp.hu


A WAMP-ra a belépés ingyenes!

Mindenkit szeretettel várunk! 

További infó a rendszeresen frissülő WAMP honlapon: wamp.hu.


A következő WAMP-időpontok elérhetők itt



Partnereink