Farsangi WAMP! Öltözz be!


2009. február 15.
Gödör Klub 10:00-18:00


A januári pihenő után a báli szezon kellős közepén startol a WAMP. Beöltözni 2009-ben menő, ehhez a világtrendhez igazodva egyedi báli kellékekkel készülnek a februári WAMP-ra a kiállítók.

A jelmezek, álarcok, snájdig báli kiegészítők, a keringőző fakanál – vagyis a télűzés elengedhetetlen kellékei mellett természetesen a megszokott egyedi designtermékek is jelen lesznek a mintegy nyolcvan kiállító standjánál. Aki tehát nem tudja eldönteni, hogy tündérnek vagy vasorrú bábának öltözne-e szívesebben, illetve hogy mit tűzzön hajába a farsangi bálon, bízza magát bátran a design szakembereire!

 

Program:
Fotó: Nagy Gergő
  • Nagy Fruzsina jelmezkiállítása babákon tálalva vizuál szósszal leöntve
  • Design könyvstand a legújabb kiadásokkal
  • Koktélbár egész nap alkoholos és alkoholmentes koktélokkal
  • A kreatív gyereksarokban ingyenes jelmezkészítés
  • Készíttesd el farsangi sminkedet!


Stílus-WAMP különdíj:

Ismét lesz WAMP-Stílus Magazin különdíj, melyet februárban a kiegészítők kategórában adunk át.

A decemberi díjat Szofita nyerte el ékszerkategóriában sajátos és különleges világú hógömbgyűrű kollekciójával. Munkái a Stílus Magazin márciusi Új arcok rovatában tekinthetőek majd meg.

www.szofita.com

 

Hangulatmesterek:

The Lushlife DJs: Konrad & Zoohacker

Zoohacker (Palásti Kovács Zoltán) és a radio cafés Konrád (Pilisi Konrád) korábban már voltak a WAMP vendégei, most azonban az egyébként többtagú Lushlife crew DJ párosaként látogatnak el a WAMP-ra. A magyar elektronikus zenei színtér ismert lounge-DJ-i kellemes középtempós ambient szettekkel szórakoztatják az egybegyűlteket. Szokás őket a Cafe del Mar világához hasonlítani, ami egyáltalán nem baj, ám mégis egyedi hangzás az övék, és nemcsak azért, mert olykor a magyar népzene is visszaköszön a Budapest Eskimos című lemezükön. A WAMP-ra különleges válogatással készülnek.

www.lushlifeproject.com

 

Fotó: Nagy Gergő

A hónap híre:

Újévi változás, hogy berobbant a WAMP-hírszolgálat. Év végi fogadalmunkat tartva havonta többször látunk el minden kedves látogatót olyan hírrel, amely kapcsolódik a WAMP-hoz, a designhoz vagy valamiért fontos nekünk.

 

Mostantól minden hónapban részletesen bemutatunk egy WAMP-os designert, hogy ne csak a munkái beszéljenek róla, hanem ő maga is. Érdemes tehát heti rendszerességgel klikkelni a wamp.hu-ra, ahol januárban például olyan fontos dolgok derülnek ki, hogy ki lett Magyarország design nagykövete és hogy melyik a WAMP stábjának egyik kedvenc külföldi divatfesztiválja.  

 

 

 

 

Webshop:

Február 16-tól startol a WAMP online webpiaca! Aki nem tud eljönni a vásárra, vagy nem bírja kivárni a következőt, annak mostantól itt a várva várt lehetőség, számos designer és művész terméke megvásárolható online! Jövő héttől mindenképp érdemes körbenézni a folyamatosan frissülő webpiacon!

www.shop.wamp.hu

 

Mindenkit szeretettel várunk!

A belépés ingyenes!


www.wamp.hu


Partnereink