október 2008

WAMP a Design Héten - Tehetségek párbeszéde

Október 12. Gödör Klub
10:00-18:00

Az ősz közepén visszaköltözik a WAMP téli otthonába, a Gödör Klubba. Szó sincs azonban téli álomról: a WAMP számos kiegészítő programmal csatlakozik az október 3-12. között ötödik alkalommal megrendezett Design Hét programsorozatába. A tíznapos designszeánsz központi témája és egyben hívószava idén a párbeszéd, melyhez kapcsolódva kerekasztal-beszélgetést rendezünk sikeres fiatal designerekkel. Szintén a kommunikációt ösztönzi a kérdés-felelek formában kialakított design-kvízfal. A vásár aktuális zenei szerkesztője DJ Sanyi, aki szettjein keresztül tolmácsolja véleményét a látogatóknak.

Az októberi WAMP-on közös díjat alapítunk a Stílus magazinnal, amit kéthavonta osztunk ki más-más témában, de mindig a design-hoz kapcsolódva. Októberben elsőként a friss diplomásokat jutalmazzuk. A díj: a Stílus Magazin Új arcok rovatában kétoldalas bemutatkozási lehetőség és egyéves Stílus-előfizetés.

Program:
10:00-15:00 DJ Sanyi (Tilos Rádió)
15:00 Sikeres magyar fiatalok – Kerekasztal-beszélgetés
Moderátor: Kulcsár Vajda Enikő
Résztvevők: Konsánszky Dóra (divattervező) http://www.konsanszky.com
Lublóy Zoltán (porcelántervező) http://www.lubloy.hu
Milléte Balázs és Telekes Tamás (formatervezők) http://www.xypsilonproduct.com
16:30 A Stílus magazin és a WAMP friss diplomás különdíja
http://www.stilusmagazin.hu
Design kvíz-fal
Design könyvstand
Egész nap koktélbár

A zenét ezúttal DJ Sanyi biztosítja, aki neve ellenére nő. A művésznév mögött Kovács Kinga rejlik, aki korábban irodalmi mixeivel szerepelt a Magyar Rádió műsorán. Jelenleg egyszerre DJ, kutató, szövegíró, műfordító, tartalomfejlesztő, tudományos munkatárs. A Műegyetem Szociológia és Kommunikáció tanszékén tanít, a Tilos Rádióban több irodalmi témájú műsort vezet.

A WAMP vásár mellett a KREA Kortárs Művészeti Iskola rendezésében látható kiállítás a Teraszgalériában a Design Héten: RE-DESIGN, avagy design újratöltve címmel

A belépés ingyenes!

Mindenkit szeretettel várunk!

További infó: www.wamp.hu

Partnereink