szeptember 2008

WAMP Indián Nyár

2008. Szeptember 21.
Erzsébet tér 11:00-19:00

A szeptemberi művészeti piac az egyhetes Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódik, amelynek idei mottója „Tiszta levegőt mindenkinek”. A WAMP napján lezárják az Andrássy utat, így a szokásos Erzsébet téri helyszínt most a szokásosnál is érdemesebb lesz biciklivel megközelíteni. A WAMP állandó és elmaradhatatlan attrakciói, a designerek egyedi, igényes termékeikkel várják a látogatókat, a nyarat pedig egy kiváló szabadtéri táncművész performansz koronázza meg.

Program:
12:00-19:00 DJ Nizar (Tilos Rádió)
15:00 Te szemét! - a Tünet Együttes (Szabó Réka) előadása
11:00-19:00 Kreatív gyereksarok

Vendégek:

DJ Nizar: A Tilos rádióból Wiener Schnitzel, vagyis bécsi szelet néven ismert DJ Nizar "vénasszonyok nyári tánca" témában készül laza, vidám, nyugodt szettel. Az osztrák elektronika specialistája szöveges, mesélős, magyar betéttel ellátott hangulatzenét ígér a WAMPra, amely elmondása szerint akkor is jó, ha a háttérben szól, és akkor is, ha odafigyel rá az ember. Vásárláshoz, nézelődéshez és kikapcsolódáshoz is a legjobb talpalávaló.

Szabó Réka táncos, koreográfus, rendező. Személyében kiváló utcai performanszművész lesz a szeptemberi WAMP vendége. A szokatlan, kreatív megoldások és utcaszínházi spontán előadások mesternője Tünet Együttes nevű társulatával a Te szemét! című előadással készül a WAMPra. A Te szemét! ún. lehempergő tánckommandó, amely a fogyasztói társadalom nemkívánatos melléktermékét, a szemetelést állítja a fókuszba. Az előadás a köztér különböző pontjain felbukkanó kommandó megdöbbentő akcióiból áll: pl. etűdök a szemét újrafelhasználásának vicces módjairól, élő szemetes, akinek ruhája teletömhető szeméttel, és aki táncra perdül. Az előadásba bevonják a járókelőket is, így a nézők a performansz részesévé válhatnak. www.tunetegyuttes.hu


Dusa Gábor fotói

Augusztus után ismét koktélkóstolás az egész nap üzemelő koktélbárban!
www.absolutbar.hu

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

További infó: www.wamp.hu

Partnereink