WAMP: 2008. március 30. vasárnap, 10.00 - 18.00 óráig
Gödör Klub, Erzsébet tér, a belépés ingyenes

Húsvét után itt a tavasz első WAMPja 

Alig egy hónappal azután, hogy a holland designerek talpa alatt kihűlt a talaj, március 30-án már itt is az első tavaszi WAMP, még utoljára zárt helyen. A Gödör klubban a szokásos designpiac mellett koncerttel és gyereksarokkal várunk minden kedves látogatót.  

Húsvét után a következőket érdemes tenni: megmérni a hosszú tél alatt megváltozott derékbőséget, lehetőleg nem szörnyülködni rajta és besüllyeszteni minden fölösleges téli holmit a szekrény aljába.

Tanácsos ezután ellátogatni a WAMPra, és szemügyre venni a designerek legújabb tavaszi kollekcióit, végül szert tenni az aktuális alkatunknak megfelelő darabokra. Március utolsó vasárnapján közel száz árust várunk a piacra, és ezúttal kialakítunk egy gyereksarkot is, ahol különféle tavaszi tárgyakat készíthetnek a kicsik, miközben szüleik kedvükre WAMPolhatnak.

A márciusi WAMPról sem hiányozhat a zene, ezúttal a Viva la Résistance Électronique nevű zenekar szórakoztatja a látogatókat, mely neve ellenére nem francia, hanem egészen friss magyar formáció. Műfajilag az elektronikus jazz kategóriába sorolható, tagjai más zenekarokban is tevékenykednek az Irie Maffiától, a Barabás Lőrinc Electricen át a Balázs Elemér Groupig.

A Viva la Résistance Électronique: Mester Dániel – szaxofonok, Soós Márton – nagybőgő, Élő Márton – DJ


Alig egy hónappal az NL - Nincs Lehetetlen holland-magyar design fesztivál után íme néhány érdekes számadat: 

  • 8600 látogató
  • 60 magyar árus 
  • 16 holland árus
  • 2 divatbemutató 
  • 3 kiállítás 
  • 4 fellépő a péntek esti bulin
  • 23 fokos csúcshőmérséklet vasárnap dél körül

További részletek

Figyelem, pályázati felhívás! -  WAMP különdíj!
A Zwack Unicum Nyrt. és az ARC közös pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy a Fütyülős márkája, neve, motívuma egy új funkciójú, kinézetű tárgyban jelenjen meg. WAMP különdíj! Az általunk kiválasztott nyertesnek egyéves ingyenes WAMP-stand megjelenési lehetőséget ajánlunk föl. részletek

A következő WAMP a Föld napján jelentkezik, immár a szabadban.

2008-ban a WAMP támogatója a Concorde Értékpapír Zrt.