Jelentkezés tagnak

Még nem vagy tag?

Amennyiben mg nem vagy tag, kérjük, olvasd el a regisztrációról szóló tájékoztatónkat, majd jelentkezz a vásárra kiállítónak. Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a bírálóbizottság döntéséről.

további információk lejjebb

Közösségi felület, hírek, asztalfoglalás tagoknak

Már regisztrált tag vagy?

Erre a felületre csak azok a művészek jogosultak belépni, akiknek a munkája pozitív elbírálásban részesült.

Bezárás
Kinyitás

Jelentkezés

A regisztrálás menete:

 

1. Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Kérjük, add meg nevedet, és e-mail címedet, majd válassz magadnak egy felhasználói nevet és jelszót!

Min. 3, max. 10 képet mellékelj, az általad készített, és árusításra szánt munkákról. Fontos, hogy a képek jó minőségű, lehetőleg magas színvonalú munkák legyenek, ezek határozzák meg majd a későbbi profilodat, illetve a pozitív elbírálásban is meghatározó szerepük van.

Írj egy rövid leírást a termékeidről, motivációdról, szakmai múltadról, melyek segítik értelmezni munkásságodat és a feltöltött képeket az alkotásaidról.

2. Munkáid elbírálásának folyamata:

Jelentkezésedet a WAMP szakmai zsűrije bírálja el, és e-mailben értesít az eredményről. Sikeres elbírálás esetén a WAMP aktív tagjaként már tudsz jelentkezni a következő vásárokra.

A szakmai zsűri tagjai:

Simonovics Ildikó | divattörténész, a streetfashion.hu alapítója

Spengler Katalin | művészettörténész, műgyűjtő, ékszer szakértő

Mosshammer Kinga | a WAMP kreatív igazgatója, designer

Barcza Dániel | a MOME Design Intézetének igazgatója

Kovács Dániel | a hg.hu főszerkesztője

Munkáid elbírálása során az alábbi szempontokat vesszük figyelembe: 

innovatív
minőségi kivitelezésű
trendkövető tervezői- és stíluskoncepció szerint készül
egységes ötletes formai megfogalmazású

3. Pozitív elbírálás esetén:

A korábban megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal be tudsz lépni a Müvészbejárón a WAMP közösségi felületre, ahol ezután on-line tudod jelezni részvételi szándékodat a következő WAMP-ra. Ezen a felületen történik a teljes ügyintézés is, valamint itt tudod profilodat is alakítani, frissíteni. Minden WAMP előtt tájékoztatót küldünk e-mailen a jelentkezési és fizetési határidőkről. Jelentkezésed akkor számít teljesnek, ha befizetted a részvételi díjat.

A www.wamp.hu oldalon a Wampon való részvétel szolgáltatás megrendelésének alapfeltétele, hogy a megrendelő  minden tekintetben elfogadja a www.wamp.hu  oldalon található működési rendben foglalt feltételeket. A megrendelés véglegesítése - a "Mehet" gombra kattintással - egyben a működési feltételeinek elfogadását jelenti.

 

4. Díjaink:

A Vásárnap Kft. a Wampok alkalmával Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezését (szj.82.30) vállalja, melyről minden esetben számlát állít ki a kiállítónak a szolgáltatás befizetését követően.

A Vásárnap Kft. szolgáltatását kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe.

 

Részvételi díjak

A WAMP-on folytatott árusítási és egyéb tevékenységért meghatározott helyfoglalási díjat kell fizetni. Minden kiállító legalább egy méter helyfoglalási díjat köteles megfizetni. A bérleti díj magába foglalja a helyszínen való árusítás jogát, az adott nagyságú terület használati díját, külön asztalfoglalás esetén az adott méretű asztalt és azon a WAMP logóval ellátott terítőket, szabadtéri helyszínen napernyőt valamint minden esetben a vásár hirdetését, promócióját.

A standokhoz 80x80cm-es illetve 80x120cm-es asztal rendelhető, melyre fekete, WAMP logóval ellátott terítő kerül.

A vásáron való részvétel méterárból és asztal vásárlás esetén az asztal árából tevődik össze. 

Helyárak:
1 m:        10.000 Ft+ÁFA  bruttó  12.700 Ft

1,5 m:     14.000 Ft+ÁFA  bruttó 17.780 Ft

2 m:        18.000 Ft+ÁFA  bruttó 22.860 Ft

2,5 m:     21.000 Ft+ÁFA  bruttó 26.670 Ft

3m:         24.000 Ft+ÁFA  bruttó 30.480 Ft

3,5m:     27.000 Ft+ÁFA  bruttó 34.290 Ft

4m:        30.000 Ft+ÁFA  bruttó  38.100 Ft

4,5m:    33.000 Ft+ÁFA  bruttó  41.910 Ft

5m:       36.000 Ft+ÁFA  bruttó  45.720 Ft
 

Asztalárak:

80X80 cm:   3.000 Ft+ÁFA bruttó 3.810 Ft

80X120 cm: 4.000 Ft+ÁFA bruttó 5.080 Ft.

A standokhoz áramforrást is tudunk biztosítani, amelynek ára alkalmanként 787 Ft. + ÁFA = bruttó 1.000 Ft.

 

Lehetőség van 5 és 10 alkalmas bérlet vásárlására is. A kedvezmények a felhasználhatósági idő szerint az alábbiak szerint változnak: 

5 alkalmas bérlet (6 hónapos felhasználhatóság): 10%

10 alkalmas bérlet (12 hónapos felhasználhatóság): 20%

10 alkalmas bérlet (9 hónapos felhasználhatóság): 30%

 

Hosszabbítót és elosztót a WAMP nem tud biztosítani, arról a kiállítók maguk gondoskodnak.

A részvételi díjak témától és szezontól függően esetenként eltérhetnek a megadott áraktól. Erre minden esetben jelentkezés előtt felhívja a WAMP résztvevők figyelmét.

4. Részvételi Feltételek:

Az Általános Szerződési Feltételeket lásd a Vásár/Szabályzat menüpontban.

 

5. Fizetési módok:

 

1.) Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetés a kártyaszám, kártyabirtokos neve és a kártya lejárati dátumának megadásával, illetve a bankkártya hátoldalán található CVC (3 jegyű) kód megadásával lehetséges.

Elfogadott bankkártyák köre: Visa, MasterCard, JCB, Visa Electron, Maestro.

A kiegyenlített összegről a Vásárnap Kft e-számlát állít ki a megadott számlázási adatok alapján, amit e-mailen megküld a felhasználó által megadott címre.2.) Banki átutalással történő fizetés:

A megrendelt összegről a Vásárnap Kft. a számla kiegyenlítését követően e-számlát állít ki, amit e-mailen megküld a felhasználó által megadott címre.

 

3.) Helyszíni fizetés:

Helyszíni fizetés csak nagyon indokolt esetben, és kizárólag +20% felár mellett lehetséges!

 

Ki nem egyenlített részvételi díj esetén a vásáron való részvétel nem lehetséges.

 

6. A vásár lemondása:

Indokolt esetben (betegség, családi ok) a vásáron való részvételt a jelentkező a vásár előtt legkésőbb 48 órával (vasárnapi rendezvény esetén legkésőbb péntek reggel 10 óráig) írásban lemondhatja. Ez esetben a bérleti díj a következő vásár alkalmával felhasználható. (Pénzvisszafizetés nem lehetséges!) Amennyiben a lemondás nem történik meg időben, és a vásáron a kiállító nem jelenik meg, a bérleti díj teljes összegben kiszámlázásra kerül.

Amennyiben a meghirdetett vásár a szervező hibájából nem kerül megrendezésre, a kiállító jogosult az asztal bérleti díjának 100%-os visszaigénylésére.

Amennyiben a meghirdetett vásár a szervező önhibáján kívül – tüntetés, sztrájk, katasztrófa, vészhelyzet, vihar, stb. – nem kerül megrendezésre, úgy a kiállító nem jogosult a bérleti díj visszaigénylésére.

Ha a szervező a vásár napján – tekintettel a kedvezőtlen időjárási körülményekre – úgy dönt, hogy nem rendezi meg a vásárt, vagy az elkezdett vásárt 13:00 óra előtt befejezi/bezárja, a kiállító jogosult a bérleti díj 40%-át beszámíttatni a következő WAMP árába.

Ha a szervező a vásárt – a rossz időjárás miatt – 13:00 óra után fejezi/zárja be, a kiállító nem jogosult sem a bérleti díj visszatérítésére, sem annak beszámítására a következő WAMP árába.

 

7. Reklamáció:

Amennyiben reklamáció igénye merül fel a szolgáltaltás minősége miatt, tervező/kiállító azt emailben jelezheti a wamp@wamp.hu email címen, melynek jogosságát Vásárnap Kft. megvizsgálja, és amennyiben helytállónak tartja, a befizetett összeget a következő vásár alkalmával kiállító teljes mértékben felhasználhatja. Pénzvisszafizetés nem lehetséges.

 

8. Adatvédelem:

A wamp.hu a vásárlók adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése, valamint az esetlegesen igényelt hírlevél kézbesítése érdekében rögzíti és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli. A wamp.hu nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára; különösképpen nem értékesíti, kölcsönzi, vagy cseréli azokat. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés ill. szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék.