Bezárás
Kinyitás

A hónap designere 2017. áprilisban a Pipetta Knitwear

Nádasdi Katalin és Farkas Imola szinte gyerekkoruk óta barátnők, s majd húsz éve viszik közösen a Pipetta Knitwear divatmárkát. Önállóan alkotnak, saját kollekciókat készítenek, könnyed, dinamikus és színpompás ruháik mégis könnyedén felismerhetők.

tovább

Díjak

 

2010 Második helyezés az Európai Vállalkozási Díj pályázaton

Az Európai Bizottság által meghirdetett pályázatra az Európai Unió tagállamaiból, valamint Norvégiából, Szerbiából és Törökországból várják a jelentkezket minden évben. A Bizottság célja, hogy felhívja a figyelmet a sikeres nemzeti szintű vállalkozásfejlesztési programokra, így ösztönözve a potenciális vállalkozókat. A pályázaton azokat a sikeres kezdeményezéseket díjazzák, amelyek előmozdítják a vállalkozói tevékenységet és jól tükrözik a vállalkozók társadalomban játszott szerepét.A kétfordulós verseny első szakaszában a nemzeti legjobbakat választják ki, akik ezután indulhatnak az európai megmérettetésen.

 

2010 A WAMP a 10 legjobb márka között a Kreatív magazin versenyében

A Kreatív magazin szakértői összeválogatták azt a húsz márkát, amelyek az elmúlt időszakban a kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére is képesek voltak fejlôdni. A Kreatív Online szavazói tíz márkát választottak ki és adtak lehetőséget számukra, hogy a Nagy Kreatív Napon bemutatkozhassanak.

A Nagy Kreatív Nap a Kreatív magazin éves konferenciája, a kommunikációs szakma – azon belül kiemelten a kreatív piac – számára megrendezett esemény. A konferencia minden évben a marketingkommunikációs szakma egy-egy fontos trendjével foglalkozik.

 

2009 A merész újító – Matheidesz Réka nyerte az Ernst & Young díját

Hazánkban 2003 óta adja át az Ernst & Young „Az év üzletembere” díjat. A rangos elismeréssel a sikeres vállalkozások vezetőit jutalmazzák több kategóriában. 2009-ben a „Merész újító” díját Matheidesz Réka, a WAMP alapítója, ügyvezető igazgatója kapta. A megbecsülés odaítélésekor nem csupán az adott személy vezetői és kapcsolatépítô képességét, de az általa vezetett cég eredményes működését, növekedési ütemét is figyelembe veszik.