Fesztiválozz velünk!

Fesztiválozz WAMP-os tervezők darabjaiban!

 

Már javában tombol a fesztiválszezon, de még nem késő beszerezni a legmenőbb öltözéket és kiegészítőket a hajnalig tartó bulizáshoz. Augusztus második hetében a Szigeten a WAMP-ot is megtaláljátok, de addig is érdemes ellátogatnotok hozzánk augusztus 5-én az Erzsébet téren, ahol a hazai tervezők kínálatából válogathattok, legyen szó egy egyedi felsőről, vagy a koncerteken is jól használható hátizsákról.

A jó fesztiválélményhez a jó társaság és programok mellett az sem utolsó, hogy milyen öltözéket választasz, hiszen a legjobb bulit is elronthatja egy kényelmetlen ruha vagy egy alkalmatlan táska. Bevalljuk, mi már kissé unjuk a futószalagon gyártott partyöltözéket, ezért ajánlunk néhány olyan szettet, táskát és kiegészítőt, ami biztosan nem fog minden egyes színpadnál szembejönni veled.

A vásáron továbbra is beszerezhető lesz a Tipton Eyeworks és a WAMP közös limitált szériás szemüvegtokja és a WAMP Design in the City pólók.

A tervezők munkáit az augusztus 5-i WAMP-on tudod beszerezni. Katt a képre a galériáért!

A képeken a következő tervezők munkái szerepelnek: AGNESKOVACS, ezsubegz, Bibe ékszer, CERATIF, erikataylor, ESZKA, MANUALbags, Theia Design, Pamut Apparel

 

 

Partnereink