10 év / 10 tervező: Sebők Judit - Fércművek

A fércművek története 2008-ban kezdődött és azóta egyre több pozitív visszajelzés érkezik, amitől a márka lépésről-lépésre épül. Sebők Judit  fordított már könyveket, tanult zongorázni, valaha nagyon szeretett főzni, de manapság jobban szereti inkább a férceket készíteni. A kezdetben készülő gyerekjátékok után hamar bővült a termékpaletta az ékszerekkel. A közös pont a textil. Mindkét vonalon az egyszerű, letisztult formák és a színes, játékos minták jellemzik a fércműveket. 
 
 
 
Első WAMP-om
 
2009-ben WAMP-oltam először. Nagy meglepetésemre elsőre bekerültem. 
Nagyon készültem erre az alkalomra és végül sokkal többet kaptam, mint, amire számítottam.
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
A WAMP tulajdonképpen a havi közönségtalálkozóm. :)
Nagyon jó, hogy a webshop üzemeltetése mellett van egy fórum, ahol találkozhatok a vásárlóimmal, illetve újakat szólíthatok meg a standon keresztül. Jó rendszeresen találkozni a többi tervezővel is, nyomon követni a munkájukat. Szóval minden alkalom egy kisebb ünnep.
 
Kedvenc WAMP sztorim
 
Az elsőt nem felejti el az ember. Zsebrémeket vettek tőlem legelőször és ezek az apró rémségek azóta is nagy kedvencek, bár a kínálatom 7 év alatt azért átalakult.
Az első alkalommal annyi mosolyt és biztatást kaptam, hogy azt hiszem azóta is magammal hordom azt az alkalmat. Sosem felejtem el, hogy akkor 6 fércet vett valaki egyszerre - ilyen egyébként azóta sem történt - de külön szívmelengető, hogy már azt is tudom, láttam, kik nőttek fel ezekkel az állatkákkal együtt. Nagyon jó mások hétköznapjainak a részévé válni. 
 
Mit kívánok a WAMP szülinapjára
 
Még sokszor ennyi vásárt, mosolyt, találkozást!
 
 
 
 
 
 

Partnereink