10 év / 10 tervező: Gerebecz Nándor Elliot

Gerebecz Nándor, művésznevén Elliot az alkotó tevékenység mellett a mai napig dj-ként is jól ismert a budapesti életben. Az első darabok a bakelit-gyűjtés közben felgyülemlő sok karcos, már nem használható lemez és a street art-tal való találkozás fúziójaként jöttek létre. Herbie Hancock, Stevie Wonder, James Brown voltak az elsők, azóta jöttek az új ötletek, így mára már több, mint 80 féle bakelit órát készít. 
 
 
Első WAMP-om
 
Első Wampom időpontjára nem emlékszem, de azt tudom, hogy az ARC plakátkiállítás társrendezvényeként szerepelt a Műcsarnok oldalában. 
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
A Wamp számomra nem csak bevételi lehetőség, hanem nagyon fontos találkozási felület az esetleges vásárlókkal. Az értékesítésnek egyébként is csak ebben a formájában hiszek, imádok beszélgetni az érdeklődőkkel a termékeimről, és kapcsolódó témaként a bakelitekről, újrahasznosításról, streetartról, stb. A sok rácsodálkozás, pozitív visszajelzés mindig napokra, hetekre feltölt, ösztönöz, hogy folytassam a munkámat. Nagyon szeretem a gyerekeknek elmesélni, hogy régen milyen hanghordozók voltak, hogyan működtek. 
Ezenkívül a Wamp közösségi élmény is, jól esik reggel inteni mindenkinek egyet, mindig mással szomszédolni, tényleg egész családias tud lenni a hangulat, a nagy létszám ellenére. 
 
Kedvenc WAMP sztorim
 
Régen például gyakran én voltam az esemény dj-je is, persze többedmagammal. Vicces és cool volt egyszerre djzni is, meg árulni is. Készítek több részletből álló nagy festményeket is. Egyszer egy kanadai hölgynek annyira tetszett az egyik, hogy egész nap folyton visszajárkált hozzám, és gondolkodott, hogyan tudná hazaszállítani. Végül este darabjaira vágatta velem, és tervei szerint otthon rakta össze. 
Nagyon jó emlékek még azok, amikor a világ másik részéről érkezik egy fotó, hogy hol kapott helyet a termékem.
 
Mit kívánok a WAMP szülinapjára
 
A Wamp szülinapjára azt kívánom, hogy maradjon meg Budapest legjobb designvásárának, legyen továbbra is innovatív, megújuló, friss, és egyedi, mint most! 
 
 
 
 
 
 

Partnereink