10 év / 10 tervező: Vadjutka

Wild Judit az újságírásról váltott egyedi design ékszerek készítésére. Ez olyan remekül sikerült, hogy mostanra magyar és nemzetközi viszonylatban is sikeres ékszertervezőnek mondhatja magát. Azóta is folyton keresi az újat, a gyöngy után jött az üveg, aztán a fa, idén ősszel pedig hatalmas meglepetéssel készül!
 
 
Első WAMP-om
 
2007. május. Eleve nagyon megilletődtem, hogy felvettek, azt hiszem ez áprilisban derült ki, úgyhogy sietnem kellett a készüléssel. Az első wampomon a készletem nagy része elkelt, és én teljesen sokkos állapotba kerültem (pozitív értelemben), hogy húúúú, naháááát. Akkor egy kicsit elgondolkoztam, hogy talán érdemesebb lenne ezt a gyöngyözős dolgot komolyabban venni.
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
Számomra a WAMP egyfajtata inkubátorként működött: itt indultam el komolyabban, a WAMP-os jelenlét ösztönzött mindig a fejlesztésre, továbblépésre.
 
Kedvenc WAMP-os történetem
 
9 év alatt nagyon sok sztori volt, és én meg nem a memóriámról vagyok híres. Az azért nagyon erősen bennem van, amikor talán 2010 vagy 2011 karácsonyán jött egy forgatócsoport a WAMP-ra, Láng Annamária színésznővel, és kiderült, hogy ő kifejezetten az én ékszereimet (is) kereste. Hát meghatódtam, mit nem mondjak.
 
Mit kívánok a WAMP szülinapjára
 
Azt kívánom, hogy a WAMP mindig tudjon tovább fejlődni, és elérje kitűzött céljait!
 
 
 

Partnereink