10 év / 10 tervező: CAMOU

Városi utcarészletek, homlokzatok, ligetes erdők, mezők, folyók képeivel vagy más természeti motívumokkal dekorált ruhák, amelyek ugyan a tervezői szándék szerint egyfajta városi rejtőzködést szolgálnak, viselőjük láttán mégis mindenki felkapja a fejét. A márka alapítója, Fehér Beatrix kizárólag saját készítésű fényképei alapján, szitanyomással készíti a CAMOU öltözékek jellegzetes motívumait.
 
Első WAMP-om
 
Várakozásaimat messze túlszárnyalta! Az akkori szervezők kerestek fel, akik szintén iparművészek, hogy lenne e kedvem egy ilyen vásáron részt venni. Nem is teljesen értettem, hogy miként lesz, de mivel volt a diplomamunkám és akadtak divatbemutatókra készült ruhák, táskák, elmentem. A vásár végén annyira boldog voltam, mert ennyit még soha nem kerestem a saját kezem által megkreált dolgok után! Majd szép lassan lett varrónő, és készültek ruhák már különböző méretekben is.
 
Mit jelent nekem a WAMP
 
Nagyban megkönnyítette az elindulásomat! Nem hiszem, hogy a kis hegyi lakomban sokan rám találtak volna. Azután évekig soha egy alkalmat sem hagytam ki! Ez volt az a hely, ahol találkoztam a vásárlóimmal, a rendeléseket felvettem és persze a legújabb darabokat "kipróbáltam", bemértem, mennyire tetszik a hölgyeknek, uraknak. Ez még ma is nagyjából így működik. Van már mellette bolt is, de itt a Wamp-on kapom a közvetlen reakciókat a vásárlóimtól, akik sokszor arra is rávilágítanak min kellene változtatni, és ez felbecsülhetetlen!
 
Kedvenc WAMP-os sztorim
 
Sok minden eszembe jut, de imádom, amikor azon gondolkodom este, hogy az épp aktuális vásár után a világ mely részeiben is lesz már CAMOU ruha.
 
Mit kívánok a WAMP szülinapjára
 
Természetesen, hogy még nagyon nagyon sokáig lehessen Wamp-ra járni és, hogy mindig sikerüljön megújulnia, megismertetnie magát új közönséggel és tudatosítani mindenkiben, hogy ide járni jó, érdemes és különben is egy életérzés! :)
 
 
 
 

Partnereink