Március közönségdíjas tervezője az Art on Me dizájnere

Milyen újdonsággal készülsz a soron következő vásárra?

A következő WAMP-ra a tavaszi kollekcióm vadonatúj darabjaival készülök: pulcsikkal, gombos pólókkal, össze-vissza csavarható szoknyákkal, klassz tunikákkal és persze az általam kreált ruhákhoz remekül passzoló, elmaradhatatlan övekkel.

Ami a színeket illeti, igyekeztem bővíteni a palettát. Az Art on Me-re jellemző szürke, fekete, fehér, khaki és okker árnyalatok mellet a világoskék, a narancs és a napsárga is megjelenik. Épp most dolgozunk az Art on Me márka arculatváltásán. A nagyközönség a WAMP-on találkozhat először az újragondolt logónkkal. Nagyon remélem, hogy sokak tetszését elnyeri majd!

 

Honnan merítesz inspirációt?

Többnyire az utca embere, a járókelők öltözködéséből. Nyitott szemmel járok, és igyekszem megfigyelni, hogy milyen jellemző darabokat viselnek, s azokat igyekszem úgy átformálni vagy leegyszerűsíteni, hogy egyszerre távolodjon el a mindennapitól, de maradjon mégis praktikus és kellemes viselet, mindez újraértelmezett formában.

Nagyon szeretem a geometriát, szeretek azzal kísérletezni, hogy egy papírra lerajzolt, egyszerű forma hogyan viselkedik egy rugalmas (többnyire pamut) anyagból készül el, s mi történik, ha elkezdem nyújtani és csavargatni. Az „átcsavarható” szoknyám – melynek a kiindulási alapja egy egyszerű téglalap volt – megfelelően hajtogatva 4 féleképpen is viselhető!

 

Milyen eredményeket értél el eddig, mire vagy a legbüszkébb?

A legbüszkébb arra vagyok, hogy – természetesen a WAMP-nak is köszönhetően – egyre többen ismerik a márkát, és a visszajelzések alapján már sokan hordják és szeretik is. Ez nagyon jó érzés! Nagyon büszke vagyok az üzletünkre is, ami a város egyik legklasszabb pontján, a Madách téren található. Szerintem sikerült nagyon stílusosan és otthonosan berendeznünk, és nem csak mi, de úgy tűnik, a vásárlóink is szeretnek itt lenni!

 

Mióta WAMPolsz?

Legelőször 2014 októberében voltunk a WAMP-on.

 

Mit szeretsz a legjobban a design vásárban?

Leginkább azt, hogy érdeklődő és az új dolgokra nyitott a közönség!

 

Mesélj el egy WAMP-hoz kapcsolódó személyes történetet, amire szívesen emlékszel!

Talán az, amelynek jelen pillanatban is aktualitása van: hogy jelölést kapott az Art on Me a hónap közönségdíjas designerére : - ), amit ez úton is nagyon szépen köszönök a WAMP-nak, és persze mindenkinek, aki rám szavazott!

 

Partnereink