Vasárnap késő estig WAMP design vásár az Erzsébet téren!

A tavalyi Szent Iván éjszakájához legközelebb eső vasárnapon került sor először a késői, este tízig tartó nyitva tartásra. Az ötlet hatalmas sikert aratott, így a design vásár szervezői ismét megszervezik a különleges vásárlási élményt kínáló esti vásárt.

 

A programok mellett a vásárlók között szuper nyeremények is gazdára találnak madj. Aki egy tervezőnél vásárol, egy kupont kap, amelyet kitöltve, s az alkotónál leadva egy sorosoláson vesz részt. A nyeremény 5db kétszemélyes belépő az alig egy kőhajításnyira álló óriáskerékre.

A nyerteseket július 1-én kedden sorsolják ki.

 

A júniusi utolsó eseményhez ismét majd száz tervező csatlakozott, színes forgatagot varázsolva a nemrég felújított sétányra. A tervezők között jól ismert és új márkák és arcok egyaránt szerepelnek majd, s jónéhányan kifejezetten a nyári szezonhoz kapcsolódó termékekkel érkeznek majd. A WAMP vendége lesz a Balllon csoport, amely egy olyan alkotói közösség, amely tetőtől talpig felöltöztet, ruhák, cipők, kabátok és kiegészítők egyaránt szerepelnek a palettán.

Bara Mariann rendszeresen jelentkezik a design vásáron, s extravagáns kalapjai különlegesen jó szolgálatot tesznek egy-egy különlegesebb nyári partin, esküvőn, vagy csupán védenek a káros napsugarak ellen.

Fürtüs Ilka porcelánékszerei legjobban a napbarnított bőrön mutatnak, s Vadjutka vidám nyári kollekciója a legforróbb évszakot teszi még bolondosabbá. A Pankotai márka puha, finom bőrből készült táskái a hétköznapokon is jó szolgálatot tesznek, de nagyobb méretű modelljeik egy utazás elmaradhatatlan kiegészítői lehetnek.

 

Ha utazásra nem is mindig nyílik lehetőség Tomas Opitz művészi igénnyel készült fotóival messzi tájakat, hangulatokat csempészhetünk otthonunk falai közé.

Amennyiben pedig hosszúra nyúlik az este remek frissitő a Qawa Kft. mindig friss, kiváló minőségű kávéi, amelyek a világ legjobb termőhelyeiről származnak. 

 

WAMP a design vásár

2014. június 29.

Erzsébet tér

11.00-22.00

Partnereink