Utolsó adventi WAMP most a galérián is!

Utolsó adventi WAMP most a galérián is!

2011. 12. 18.
10.00-20.00
Millenáris, B csarnok
 

Hatalmasra nőttünk így az idei utolsó WAMPra, még a galérián is sorakoznak majd a tervezők!

Elérkezett a karácsonyi Tripla WAMP harmadik wasárnapja, december 18-án még egy teljes nap áll mindenki rendelkezésére, hogy megszerezze a már kinézett, vagy a még hiányzó ajándékokat! Bár lehet, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű feladat?! Most wasárnap még az eddiginél is több tervező vár Titeket a Millenáris B csarnokában, és fent, a galéria részen is újdonságokkal, és eddig még nem látott egyedi ajándék ötletekkel!

Nézzetek körül alaposan lent is, fent is, nehogy kimaradjon bármi is!

 

 Tervezők a galérián!

 

Bálint Sára – Sára, a DressCode egyik alapítója és tervezője, kötött ruhái igazán részlet gazdagok, tüllök, masnik, csipkék finoman megmunkálva, ötletes formavilágba helyezve.

Gera Noémi – Noémi ékszerei egyszerre extravagánsak, nőiesek és játékosak. A különféle anyagkapcsolatoknak hála, minden egyes darab szokatlan, provokatív mondanivalóval bír.

Farkas Anna – Anna 1999-ben alapította az Anagraphic stúdiót, amelynek fő profilja logók, emblémák és kulturális kiállítások arculatának grafikai tervezése. Munkái a legnevesebb hazai és nemzetközi szakmai kiadványokban szerepelnek. Rendszeres résztvevője a hazai tervezőgrafikai kiállításoknak.

 

Ajándékozz valami mást… MINDENKINEK, AKI SZERETI

Ducsai Judit - Kötél struktúrák tradicionális technikák újraértelmezésével. Kézi horgolású és csomózású, szintetikus alapanyagokból készült karakteres textilékszerek az egyedi megjelenéshez.

Folqa – Paprikás, Óriás Betyár, Gulyás - a Folqa figurák valódi felüdülést jelentenek a hazai szuvenírek világában. Vicces, mókás, kedves ajándék, akár küldföldi barátoknak is!

Szép Éva – Frissesség és egyediségtáskákon, párnahuzatokon!Éva a benne megszülető képeknek, gondolatoknak talál új formát a párnákban, a használati tárgy funkciójával is felruházva azokat. Fontos számára a darabok egyedisége, ezért minden párnát sorszámmal lát el.

 

Ajándékozz valami mást… ÍNYENCEKNEK

SÜ süti – A SÜ browniek titka a csokoládé... Megkóstolásuk szinte azonnal önkéntelen reakciókat vált ki. Nem tehetsz ellene semmit, azonnal lehunyod a szemed, körülötted minden lelassul és egy percre - egyesek szerint - az idő is megáll; és ezek az ártatlan falatok örök ízként maradnak meg az emlékezetedben.

Kőteleki Kaptár – Ugye tudjátok, mi a menő ajándék karácsonyra? A Kőteleki mézválogatás! A doboz a Kaptár teljes idei mézszortimentjét rejti, benne a zseniális málna és ámoros virágmézzel.

Luis Tea – Minden, ami tea, az elképzelhető összes ízben! A nagyi mézeskalácsa, netán almáspitéje? A fákon lógó zselés szaloncukor? Egy egész mézbokor? Minez valóban
belesűríthető egy bögrényi gőzölő Luis teába!

Donum Terrae - Donum Terrae. Azt jelenti: a Föld Ajándéka. A márkanév manufakturális eljárással készült magolajok, olajos magvakból készült natúr krémek és ecetkülönlegességek válogatott csoportját öleli fel, melyeket családi vállalkozásunk kis- és nagykereskedőként forgalmaz. Minden cseppje íz és egészség!

 

Chili & Vanília dedikálás a WAMPon!

 

Lépjetek be a könyvek világába, túrázzatok Winkler Nórával a festmények, ruhák, filmek és sütemények között, illetve főzzetek együtt Mautner Zsófival, a Chili és Vanilía bloggerével! Lapozzatok bele a csodálatos könyvekbe, dedikáltassátok őket az írónőkkel, még személyesebbé téve az ajándékba, vagy éppen magatoknak szánt olvasmányokat!

Dedikálás: 11.00-12.00 és 17.00-18.00 óra között

 

 

A hónap designere decemberben: MeiKawa

A MEI KAWA 2011/12-es téli kapszula kollekciója ezúttal a nőkre is gondolt, mivel a kiegészítők mindkét nem számára egyaránt kínálnak izgalmas alternatívát egy szokványos téli öltözék újraértelmezésére. Az előző kollekcióhoz hasonlóan letisztult vonalak, természetes anyagok valamint színek dominálnak. A jellemzően frapáns patent záródások kapcsán többféle módon viselhető egyazon ruhadarab, amely mindamellett, hogy ötletes, eredeti és látványos még gazdaságos is. A különböző variációk mentén elegáns, sportos, laza öltözékek állnak össze az egyes darabokból, így téve izgalmas kalanddá a napi rutint. A kényelem és funkció, mint alapkritérium határozza meg továbbra is a MEI KAWA termékeit.

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu



 

Partnereink