Bezárás
Kinyitás

A hónap tervezője 2016. júniusban a DVA

Ha valami igazán merész, szemtelenül fiatalos és roppant menő táskára vagy éppen ruhára vágysz, itt az ideje, hogy megismerkedj Kaptay Annamária és Csáki Klaudia márkájával.

tovább

Utolsó adventi WAMP most a galérián is!

Utolsó adventi WAMP most a galérián is!

2011. 12. 18.
10.00-20.00
Millenáris, B csarnok
 

Hatalmasra nőttünk így az idei utolsó WAMPra, még a galérián is sorakoznak majd a tervezők!

Elérkezett a karácsonyi Tripla WAMP harmadik wasárnapja, december 18-án még egy teljes nap áll mindenki rendelkezésére, hogy megszerezze a már kinézett, vagy a még hiányzó ajándékokat! Bár lehet, hogy ez nem is lesz olyan egyszerű feladat?! Most wasárnap még az eddiginél is több tervező vár Titeket a Millenáris B csarnokában, és fent, a galéria részen is újdonságokkal, és eddig még nem látott egyedi ajándék ötletekkel!

Nézzetek körül alaposan lent is, fent is, nehogy kimaradjon bármi is!

 

 Tervezők a galérián!

 

Bálint Sára – Sára, a DressCode egyik alapítója és tervezője, kötött ruhái igazán részlet gazdagok, tüllök, masnik, csipkék finoman megmunkálva, ötletes formavilágba helyezve.

Gera Noémi – Noémi ékszerei egyszerre extravagánsak, nőiesek és játékosak. A különféle anyagkapcsolatoknak hála, minden egyes darab szokatlan, provokatív mondanivalóval bír.

Farkas Anna – Anna 1999-ben alapította az Anagraphic stúdiót, amelynek fő profilja logók, emblémák és kulturális kiállítások arculatának grafikai tervezése. Munkái a legnevesebb hazai és nemzetközi szakmai kiadványokban szerepelnek. Rendszeres résztvevője a hazai tervezőgrafikai kiállításoknak.

 

Ajándékozz valami mást… MINDENKINEK, AKI SZERETI

Ducsai Judit - Kötél struktúrák tradicionális technikák újraértelmezésével. Kézi horgolású és csomózású, szintetikus alapanyagokból készült karakteres textilékszerek az egyedi megjelenéshez.

Folqa – Paprikás, Óriás Betyár, Gulyás - a Folqa figurák valódi felüdülést jelentenek a hazai szuvenírek világában. Vicces, mókás, kedves ajándék, akár küldföldi barátoknak is!

Szép Éva – Frissesség és egyediségtáskákon, párnahuzatokon!Éva a benne megszülető képeknek, gondolatoknak talál új formát a párnákban, a használati tárgy funkciójával is felruházva azokat. Fontos számára a darabok egyedisége, ezért minden párnát sorszámmal lát el.

 

Ajándékozz valami mást… ÍNYENCEKNEK

SÜ süti – A SÜ browniek titka a csokoládé... Megkóstolásuk szinte azonnal önkéntelen reakciókat vált ki. Nem tehetsz ellene semmit, azonnal lehunyod a szemed, körülötted minden lelassul és egy percre - egyesek szerint - az idő is megáll; és ezek az ártatlan falatok örök ízként maradnak meg az emlékezetedben.

Kőteleki Kaptár – Ugye tudjátok, mi a menő ajándék karácsonyra? A Kőteleki mézválogatás! A doboz a Kaptár teljes idei mézszortimentjét rejti, benne a zseniális málna és ámoros virágmézzel.

Luis Tea – Minden, ami tea, az elképzelhető összes ízben! A nagyi mézeskalácsa, netán almáspitéje? A fákon lógó zselés szaloncukor? Egy egész mézbokor? Minez valóban
belesűríthető egy bögrényi gőzölő Luis teába!

Donum Terrae - Donum Terrae. Azt jelenti: a Föld Ajándéka. A márkanév manufakturális eljárással készült magolajok, olajos magvakból készült natúr krémek és ecetkülönlegességek válogatott csoportját öleli fel, melyeket családi vállalkozásunk kis- és nagykereskedőként forgalmaz. Minden cseppje íz és egészség!

 

Chili & Vanília dedikálás a WAMPon!

 

Lépjetek be a könyvek világába, túrázzatok Winkler Nórával a festmények, ruhák, filmek és sütemények között, illetve főzzetek együtt Mautner Zsófival, a Chili és Vanilía bloggerével! Lapozzatok bele a csodálatos könyvekbe, dedikáltassátok őket az írónőkkel, még személyesebbé téve az ajándékba, vagy éppen magatoknak szánt olvasmányokat!

Dedikálás: 11.00-12.00 és 17.00-18.00 óra között

 

 

A hónap designere decemberben: MeiKawa

A MEI KAWA 2011/12-es téli kapszula kollekciója ezúttal a nőkre is gondolt, mivel a kiegészítők mindkét nem számára egyaránt kínálnak izgalmas alternatívát egy szokványos téli öltözék újraértelmezésére. Az előző kollekcióhoz hasonlóan letisztult vonalak, természetes anyagok valamint színek dominálnak. A jellemzően frapáns patent záródások kapcsán többféle módon viselhető egyazon ruhadarab, amely mindamellett, hogy ötletes, eredeti és látványos még gazdaságos is. A különböző variációk mentén elegáns, sportos, laza öltözékek állnak össze az egyes darabokból, így téve izgalmas kalanddá a napi rutint. A kényelem és funkció, mint alapkritérium határozza meg továbbra is a MEI KAWA termékeit.

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu