A kedvenc karácsonyi vásárod első vasárnapja!

A kedvenc karácsonyi vásárod!

2011. december 4., 11., 18.
Millenáris, B csarnok
10.00-20.00
 
A WAMP idén decemberben is háromszor jelentkezik, a megszokottnál kétszer annyi tervezővel, design termékkel!
 
Az ajándékvásárlás sosem egyszerű feladat, de Karácsonykor, az összes családtagnak, barátnak, ismerősnek kitalálni, majd meg is találni a tökéletes kedvességet, valódi próbatétel. De nem lehetetlen! Bronz, ezüst, -és aranyvasárnap látogass el a Millenáris B csarnokába, és töltsd a napot designos karácsony hangulatban! Válogass a csilingelő fülbevalók, puha bőrkesztyűk, 3D-s rénszarvas fejek, színes kábelek, zippzártáskák, hetyke kalapok, és a gasztro részleg lila mignonjai, rózsaborsos csokoládéi, mákmézei és cékla chutney-ei közül!

Pontosan ezért lesz a WAMP idén a kedvenc karácsonyi vásárod:
-          Mert itt valóban minden egyedi, és minden tárgynak saját története van!
-          Mert biztos lehetsz benne, hogy az ajándékod még hosszú évekig örömet okoz majd viselőjének/tulajdonosának
-          Mert nem csak annak okozol örömet, akiknek megtalálod a tökéletes ajándékot, de Te is kapsz, hiszen a hazai, tehetséges tervezőket támogatod!
 
Sőt, a gyors és hatékony ajándékvásárlás érdekében WAMP Selection tippekkel kedveskedünk, amelyet keressetek majd az Infó pultnál!

 

Ajándékozz valami mást...SZÜLŐKNEK

Etyeki Sonkamester - Szülőknek sosem egyszerű az ajándékválasztás, de egy ízléses sonkatállal nem tévedhetünk, még akkor sem, ha már amúgy is roskadozik az ünnepi asztal a finomságoktól. A kolbász, és a rózsaszínhúsú sonka akár hónapokig is eláll a kamrába akasztva!

Lantos Judit - Judit letisztult, olykor humoros design tárgyai, illetve a 60-as, 70-es éveket idéző színes retro tárgyai tökéletes választásnak bizonyulhatnak, ha egy kis nosztalgikus hangulatot szeretnénk  teremteni a fa körül.

Boskke - Kerüljön bőséges zöldnövényzet minden lakásba! De nem akárhogy, fejjel lefelé! Dacolva a gravitációval egyedi, fejtetőre állított kaspókkal bárki gazdagon zöldesítheti a lakás bármely pontját. A BOSKKE 'kicsiny erdőt' jelent, és pont ez az, amit létrehozhatsz vele magad körül.

Ajándékozz valami mást... BARÁTOKNAK

MaMi naptár - Minden valamire való táskában ott lapul egy naptár... A tervezőgrafikusokból és bölcsészekből álló alkotócsoport a minőségi alapanyagokból, kézzel készített könyvek iránti szeretetet és az urbánus életmód kihívásaira választ adó naptár iránti vágyat egyszerre igyekszik kielégíteni a Maminaptár-projekttel.

Tilka - Egyedit, színeset a fiatalos lakásokba! Emlékszel a nagyi textilbevonatú vasalózsinórjára? Ugye mennyivel jobban nézett ki mint a mai lámpák fehér és fekete műanyag kábelei? Most képzeld el a lámpád zsinórját egy olyan színekben, ami illeszkedik a lakásod enteriőrjébe. A tilka jelenleg 21 színben gyárt textilkábeleket így mindenki megtalálhatja ezek között a lakásához illeszkedőt.

JamBORI - Egy baráti vacsora elengedhetetlen kelléke a jó bor - bármilyen különleges formát is öltsön... A Villányi Metzing Családi Pincészet készíti ezt a különleges Bor lekvárt/Jam-et, ami a JamBORi fantázia nevet viseli. Ezt a különleges forralt bor ízű lekvárt vörös illetve vadhúsok, májas ételek, sajtok, és akár desszertek mellé is fogyaszthatjuk kísérőként. Saját pincészetükben termelt Villányi Védett eredetű Portugieserből (Vörös JamBORi) és Olaszrizlingből (Fehér JamBORi) készül.Villányi vörös illetve fehérborból készül fűszerek és cukor hozzáadásával.

 

Sikeresen feltöltöttük a Spájzunkat!

Nagyon jól sikerült a múlt hétvégi első önálló gasztro vásárunk, a WAMP Spájz, ezúttal is köszönet mindenkinek, aki kilátogatott a Millenáris B csarnokába! Az összes szekció kiváló termékekkel és gyönyörű standokkal várta a látogatókat, volt minden, mi szem-szájnak ingere! A workshopokon csokit kósóltunk, szusit készítettünk és cupcake-t díszítettünk, a gasztrobloggerekhez pedig sorban álltak a rapidrandizni vágyók, kérdésekkel felszerelkezve! A kiállítók nagy részével a karácsonyi WAMPokon újra találkozhattok!

 

WAMP a Facebookon is! Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A belépés ingyenes!
További infó: www.wamp.hu



 

Partnereink